Post by gendsubslocollo on Feb 12, 2022 14:24:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Charge ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Charge IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אסימונים של מחולל צ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Charge 2022 version ▞▞▞
משחק כל כך קל להבנה והוא גם מאוד כיף
הורדתי את המשחק הזה והוא לא נטען! בבקשה תקן אני ממש רוצה לשחק
משחק טוב.
המשחק מהנה. כשהתחלתי לשחק בו נהניתי מאוד. אבל אחרי כמה עדכונים אני לא יכול לשחק מעל 5g. רק Wi-Fi. זה מכעיס אותי. אין לי גישה לאינטרנט אלחוטי ברוב האזורים בזמן ההשבתה שלי וזה אחד מהמשחקים האלה שאני משחק. אנא תקן את הבעיה הזו.
משחק קטלני! לא ממליץ למי שלא שיחק מההתחלה שלו, יש מלא דמויות שאי אפשר להשיג בקלות, לייק לחזק לחמש כוכבים בערך שלושה חודשים לדמות אחת
ובכן, עבר חודש מאז הביקורת האחרונה שלי. למשחק עדיין יש באגים וקצת יותר מדי פרסום המיקרוטרנסאקציות שלו. עם זאת העדכון של היום גורם לי להרגיש ממש הייפ, כי זה מה שהיה חסר למשחק הזה לאחרונה. חשבתי שאני אאלץ לעלות על מנת לעמוד בקצב של אחרים, אבל למעשה יש הזדמנויות עכשיו עבור כל סוג של שחקן
משחק מהנה שכל המשפחה שלנו משחקת!
העדכון האחרון לא נותן לי לשחק זה נשאר רק במסך הטעינה, אני צריך wifi כדי לתת לו לטעון ולשחק.
עדכון חדש ומשחק לא ייטען... נמאס מההודעה לנסות שוב. כל שאר המשחקים נטענים בצורה מושלמת כמו AFK. שלוש שעות לאחר מכן עדיין לא ייטען מניח שלמפתחים לא אכפת...בזבוז זמן, הימנע מהמשחק הזה
ממתי היית צריך להיות ב-Wi-Fi כדי לשחק את המשחק........ מאז הפסקתי לשחק את המשחק הזה כי זה יותר בור כסף מכל דבר אחר וגם מעולם לא תיקנת לי את הבעיה שבו לא יכולתי לשחק בשום מקום אבל ב-Wi-Fi כנראה היית פותר את הבעיה שלי רק אם הייתה לי אפשרות לשלם בשבילך אז שיחקתי הרבה זמן ובזבזתי הרבה כסף כדי שתרצה רק עוד ועוד 100$ לכל דבר טוב פשוט מטורף
משחק מעולה אבל נראה שיש עדכון כל יום והמשחק קורס כל יום
כל יום אני משחק בזה ממכר מעוד במיוחד כל הקטע של לקבל גיבורים חדשים
הכל טוב ויפה חוץ מזה שהכתב בעברית הפוכה והמשחק נתקעה בכל תזוזה אתם חייבים לסדר את זה כי אם זה ימשיך ככה אי אפשר לשחק תסדרו את זה בהקדם האפשרי את הכתב ההפוך והתקיעות חבל!!!
히어로스 차지 (히차・Heroes Charge) 롤플레잉 gztg
אחלה של משחק אין משחקים כמו זה בין הטובים שראיתי
Heroes Charge Rollespill gws
כיף וממכר
מודעות מטעות אותנו על ידי הצגת משחק שונה. למרות שהמשחק בפועל די טוב, פשוט, נראה הגון, עדיין הוא מטעה והשרת לא יציב.
משחק ממש מגניב, אני אוהב אותו מאוד אבל מאז העדכון האחרון ב-Galaxy S10+ אני לא יכול לפתוח את המשחק ברשת הסלולרית, רק ב-WiFi, בבקשה תקן את זה, אני מבלה הרבה זמן במשחק הזה כדי לוותר עליו הסיבה הזו
נחמד מאוד
המשחק בסדר. חבילות במשחק הן יקרות עד כדי גיחוך. פיגור נורא, לפעמים לא מגיב, האפליקציה קורסת הרבה. אולי צריך לעשות אופטימיזציה לגרפיקה? יש לי משחקים ואפליקציות אחרים בנייד, אף אחד מהם לא מתנהג ככה.
מגניב מאוד
ננן נ
משחק מהנה, אשמח לראות את האפשרות להחליף ציוד בין חברי השבט.
אני עשיתי 5 כוכבים בגלל שהמשחק הזה מתורגם לעברית וזה ממש קל ושימושי וגם בכללי המשחק הזה ממש טוב ומעניין גם לבנות וגם לבנים.
משחק טוב חשבתי שזה יהיה בדיוק כמו הפרסומות אבל זה לא כל כך 4 כוכבים מכיוון שחלקים ממנו הם כמו המודעה
War Machines: Tank Army Game Action sror
אישית שנאתי את המשחק.. חבר המליץ לי עליו ולא אהבתי....
המשחק הוא לשלם כדי לנצח אבל שאר החלקים של המשחק טובים
תמחור לאבני נשמה לא מאוזן לחלוטין יחד עם דברים אחרים שזקוקים לתיקון.
המשחק מהנה, מהנה וקל מאוד לשחק. הייתי ממליץ עליו בחום לחברים שלי
יותר טוב מבעבר..אני עדיין משחק במשחק הזה אבל משתעמם בגלל שזה קשה מדי להשיג גיבור ולגרום לגיבור להתעורר. אז בבקשה מפתח, עשה את הדרך האפשרית להשיג גיבור או להתעורר.
אוהב את המשחק אבל השליטה לא כל כך טובה
איתי .מ
המשחק ננעל והפאזלים המיני לא מגיבים למגע כך שלא ניתן להשלים אותם. יש פוטנציאל להיות משחק נהדר אבל הוא מחמיר מדי עם כל הבאגים.
(סקירה מעודכנת) נראה שהשימוש ביהלומים שלך כדי להשיג דמויות אפי הוא בזבוז זמן. זה נותן לך רק חלקים, אז אתה יכול לאסוף אותם. מאוד מאוכזב.. המשחק עצמו משחק הגון מדי, אבל כמו משחקים רבים אחרים מסוגו, המסך הראשי מוצף ביותר מדי כפתורי פעולה.
המשחק סופר כיף אני מתגעגע למשחק הזה אני לא יכול לשחק בו יותר בגלל העדכון החדש באייפד שלי הוא תמיד נסגר ואני לא יכול לשחזר את הנתונים שלי יותר
רציתי לראות אם זה היה קשה כמו שאתה מפרסם והמשחק הוא רק הגיון בריא וחזרה. גם חוויתי באגים ב-5 הדקות הראשונות וכל מה שיש זה אותו דבר שוב ושוב.
המשחק הזה לוקח אותי להרפתקה.
שוב לא עובד כמו שצריך. אנא שחרר מבנה יציב. אני מנצח בקרב והתוצאה מגיעה כהפסד. יש לי ראיות וידאו שאני אפילו לא יכול לפרסם כאן. שחקנים משתמשים באותם גיבורים בשתי קבוצות באזור הגדול. שחרר מבנה יציב בשוק. אתה מפסיד שחקנים כל שנייה.
פג תוקף 180714
משחק מאוד יפה ומעניין. ועוזר להפיג את השעמום
האפליקציה השתוללה מהמחירים. עבור סקינים דו מימדיים זה עולה כל כך הרבה? זה לא משחק, זה הימורים. שחקן חייב להמר כדי להישאר תחרותי. סליחה Ucool אבל היית צריך לחזור לזירת הגיבורים. עשית משחק כל כך נחמד ובכל זאת עזבת אותו
לא כמו בפרסומת גרוע משעמם רצח אני יכול לתכנת משחק יותר טוב עם עיניים עצומות ויש אחת מאחורי הגב 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢
לא יכול להתחבר למכשיר: oneplus 5t
הבמה שלה Mai Loading ing ing and loadinggggggggggg bas or update ooo jatna khalna נהי היי otna ya loading update dakna parta hai
ז
עדכונים הם לעתים קרובות אסון, ברור שלא נבדקו מספיק. משחק אסטרטגיה טוב אבל דורש הרבה זמן ככל שהמשחק מתקדם. ניתן לשחק בחינם אבל תצטרך להשקיע כדי לגדול. חלק הפאזל הראשון של המשחק מעניין אך לא רלוונטי למשחק הראשי.
כדי לשחק
התשלום כדי לנצח הוא כבד מאוד. מפתחים ממשיכים להגדיל את העלויות לשחק תוך הפחתת היכולת להתחרות מבלי להשקיע. העלות לחוויית משחק ממוצעת עלתה באופן ניכר במהלך השנה האחרונה מסביב ל-$10 לחודש להרבה יותר מ-30$. קחו זאת בחשבון בעת התקנת האפליקציה הזו וגם בעת הרכישה.
דורש זמן רב