Post by gendsubslocollo on Feb 12, 2022 14:33:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρο hack αντοχής ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Παιχνίδι Επικές φάρσες του NERF (NERF Epic Pranks) σε απευθείας σύνδεση.
¡Bromas épicas NERF! Acción zgm
Τέλεια
Είναι. Τέλειο. Μπραβω. Το. Καλητερο Παιχνιδη
Κατεβάστε Game Action APK Android γρήγορη και ασφαλή ...
Τελειο
Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό αν δεν υπήρχαν οι διαφημίσεις... Δεν έχω παίξει αυτό το παιχνίδι ούτε μία φορά με ανοιχτό το διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα είχα την αίσθηση ότι τα δωρεάν παιχνίδια θα είχαν διαφημίσεις. Τώρα, λέω ότι οι διαφημίσεις είναι αποδεκτές. Αλλά αυτό το παιχνίδι οδηγεί τις διαφημίσεις στο επόμενο επίπεδο. Το μόνο πράγμα που με εξόργισε που συνδέθηκε με διαφημίσεις ήταν ότι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε το blaster σας αν δεν παρακολουθήσετε μια διαφήμιση. Και, το άλλο πράγμα που με τρελαίνει είναι τα επίπεδα... Είναι πολύ εύκολα για μένα...
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό γιατί δεν σου δίνει διαφημίσεις κάθε δευτερόλεπτο και είναι επίσης εύκολο, κάτι που μου αρέσει!
NERF Epic Pranks! Aksi cux
NERF Epic Pranks ! アクション cwqf
My Factory Tycoon - Idle Game Simulacijske igre hlb
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πρόσθετα και δεν είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά είναι διασκεδαστικό
Ξοδέψαμε πραγματικά χρήματα για να αγοράσουμε το όπλο "Titan" του παιχνιδιού, αλλά δεν έγινε τίποτα. Κάθε φορά που επιλέγουμε το όπλο στο κατάστημα εμφανίζεται ένα πράσινο σημάδι επιλογής, αλλά το ίδιο το όπλο εξακολουθεί να είναι σκοτεινό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές, αλλά εξακολουθώ να το βαθμολογώ με πέντε αστέρια
Είναι διασκεδαστικό ΑΛΛΑ θα ήταν καλύτερα αν σας επέτρεπε να μαζέψετε τα όπλα και τα χρήματα που κερδίσατε σε αυτόν τον γύρο. Αντίθετα, θέλει να αγοράσετε.
Πάρα πολύ καλό παιχνίδι
Cool στην αρχή, καλά γραφικά. Αλλά κάθε επίπεδο είναι ακριβώς το ίδιο, και γίνεται πολύ βαρετό
Πάρα πολύ εύκολο, πάρα πολλές διαφημίσεις. Απεγκατάσταση μετά από 15 λεπτά!
Πάρα πολλές διαφημίσεις και τα γραφικά είναι ΜΠΛΑΡΓΚ! τα στοιχεία ελέγχου αξίζουν................0 αστέρια
Με κλείνει συνεχώς, το επίπεδο 89... θα δημοσιεύσει περισσότερα αστέρια όταν διορθωθεί
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί πάρα πολλές διαφημίσεις και παρακαλώ προσθέστε περισσότερους blaster και κάντε περισσότερους ανθρώπους σε levils
Είναι βαρετό και απλό, ήταν διασκεδαστικό για λίγα λεπτά
το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά υπάρχουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ κάθε φορά που ολοκληρώνω ένα επίπεδο, μου δίνει μια διαφήμιση, λείπει 1 αστέρι, επίσης η διαφήμιση που μου δίνει είναι μια μη αφαιρούμενη διαφήμιση και την κοίταξα για 10 λεπτά και δεν μπορούσα να κάνω κλικ από αυτό λείπει άλλο ένα αστέρι.
Το αγαπώ. είναι λίγο διασκεδαστικό να είσαι γρήγορος παρά διασκεδαστικός, γι' αυτό κάνε το πιο εύκολο από ό,τι πας στο αφεντικό, έχει όπλο, οπότε μην χτυπηθείς αν σε χτυπήσουν, δες μια διαφήμιση, μην πεθάνεις ή ότι οι διαφημίσεις, οπότε διασκεδάστε και παίξτε γουρουνάκι
Το μόνο κακό είναι τα πρόσθετα, αν αφαιρούνταν κάποια προσθήκη, θα έπαιζα περισσότερο κουλοχέρη και αν τα πρόσθετα δεν εμφανίζονταν τόσο συχνά
Είναι διασκεδαστικό, αλλά επανεκκινείται κάθε φορά που βγαίνω από την εφαρμογή
Σίγουρα θα μπορούσε να είχε δυνατότητες, αλλά επειδή οι διαφημίσεις και τα γραφικά ήταν τόσο άσχημα και ο τρόπος που παίζεις σε αυτό το παιχνίδι 🎮 είναι τόσο άσχημος που έπεσε σκληρά στην πρωτεύουσα των παιχνιδιών σκοποβολής
Διαφημίσεις. Στο κάτω μέρος της οθόνης, μετά από ένα επίπεδο, ΚΑΤΑ ΤΟ GAMEPLAY, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Όλα αυτά για περισσότερα χρήματα για τους κουρασμένους λυπημένους εργάτες σας που αμείβονται όλοι. Το nes ξεπερνά αυτή την ποιότητα.
κατεβάστε NERF Epic Pranks! apk τελευταία έκδοση από HOMA GAMES - ταχύτερη - δωρεάν ... Δράση. Εκσυγχρονίζω : October 11, 2021. Απαιτήσεις : Android 5.0+.
NERF Epic Pranks! Hərəkət rdde
Πάρα πολλές προσθήκες, έτσι του έδωσα 3 αστέρια. Πολύ καλό παιχνίδι πάντως.
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά διαφημίσεις μετά από κάθε φορά που κερδίζετε ένα επίπεδο όχι
ωραίο παιχνίδι και εξαιρετικά ευχάριστο και χαλαρωτικό για παιχνίδι. ίσως θα πρέπει να προσθέσετε κάποια δυνατότητα, όπως το παιχνίδι με φίλους στο διαδίκτυο.
Αυτό είναι καταπληκτικό. Μόνο αυτό έχω να πω.
Σχετικά με αυτήν την εφαρμογή: Εδώ είναι μια άλλη μεγάλη εφαρμογή Epic Pranks NERF! 1.6.3 για Android 5.0+ και νεότερες εκδόσεις. Αυτή η εφαρμογή αναφέρεται
ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΩ 3 ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ.
Καταπληκτικό Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι μακάρι να υπήρχε ένας σαρωτής ώστε να μπορούσατε να σαρώσετε τα nerf guns σας στο παιχνίδι επίσης περισσότερα πράγματα για να αγοράσετε με τα νομίσματα που συλλέγετε εκτός από αυτό είναι φοβερό και ένα πολύ καλό παιχνίδι δοκιμάστε το τώρα αφήνει να πυροβολήσετε
Για όλα τα άτομα που λένε ότι έχουν πρόσβαση σε πολλές διαφημίσεις, απλώς απενεργοποιήστε τα δεδομένα ή το wifi σας
Λαλο
Καλό παιχνίδι αλλά θέλει πολύ ανάπτυξη
μου αρέσει
Φτανεις πιστ 100 και τελειωνει
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Είναι πολύ εθιστικό και καίει πολύ χρόνο. Έχω μόνο 1 αίτημα, ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ!!
Εντάξει λοιπόν έχω μια ερώτηση σχετικά με το ιδιωτικό ασφαλιστήριο, γιατί συλλέγει τη διεύθυνσή σας; Δεν ξέρω τόσα πολλά για την ανάπτυξη παιχνιδιών, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συλλέξετε τη διεύθυνση κάποιου για να παίξετε ένα παιχνίδι, και πάλι δεν ξεπέρασα την οθόνη του παιχνιδιού, αλλά θα ήθελα ακόμα να μάθω.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ βαρετό, μπορείτε να πάρετε κάθε όπλο ενώ βρίσκεστε στο επίπεδο 1 και δεν υπάρχει κανένα νόημα από τα χρήματα που παίρνετε επειδή μπορείτε να αγοράσετε μόνο emotes που ενεργοποιούνται στο τέλος του lvl και η λήψη ενός όπλου απαιτεί να παρακολουθείτε διαφημίσεις όπως 2 διαφημίσεις ή smth και δεν υπάρχουν πολλά όπλα, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε όλα σε μια ώρα ή λιγότερο, του έδωσα 2 αστέρια αντί για ένα γιατί το απόλαυσα στην αρχή, αλλά κάθε επίπεδο είναι σχεδόν το ίδιο τίποτα καινούργιο