Post by gendsubslocollo on Feb 12, 2022 14:36:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Duet ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Duet IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neograničeno zlato hack ▞▞▞
▞▞▞ Duet 2022 version ▞▞▞
Zaista uživam u ovoj igrici. Imam ga preuzet već nekoliko godina i uvijek sam uživao u njemu. Jednostavan je za početak, i iako sam platio za premium verziju kako bih imao više pristupa, mislim da je dovoljno izazovno da se većina zabavlja dugo vremena.
Neću lagati, u početku sam bio skeptičan i skinuo sam ga samo zato što mi je dosadno tijekom ovog COVID Lockdowna, ali volim ga. Sve to smiruje dok je intenzivno. Glazba, tema i glas također se savršeno uklapaju.
Malo dosadno nakon nekog vremena.
Svaki put kada gledam reklamu svakih 10 smrtnih slučajeva moram zatvoriti i ponovno pokrenuti igru kako bi brzina igranja bila stabilna... ali inače dobra igra
To je vrlo teška igra. Jednom kada ne uspijete, morate početi ispočetka. Nije mi se svidjela ova igra😠😠
Glatka grafika, odličan koncept. Međutim, neuspjesi su neugodni. Dobro za ljude koji žele dobiti adrenalin.
Pokušava dotaknuti dušu, ali na kraju bude glup i bezobrazan
Codenames duet je nova igra iz porodice codenames, ... 3,din Igre brezplačne online. imamo arkadne igre, strelske igre, zastonj,
Badddddddddddddddddddddddddddff#dfddddd
Super bolesno. Ne mogu reći koliko sam puta ovo završio i uživao u svakoj sekundi, progresivna težina je izbalansirana tako da nije nemoguće niti zamorno napredovati u igri, a također nije tako lako da postane dosadno igrati! volim ovu igru
U redu
Govno
Duet Arkadspel icld
Najbolja igra ako se želite opustiti na umjetnički i složen način. Priča ima faze tuge i morate pobijediti prihvaćanje da biste pobijedili u igri. Super je zabavno, vrlo kreativno i šareno. Najbolja igrica koju sam do sada igrao na svom telefonu!
Glupa glupa glupa igra, dečki ste bezvezni u pravljenju igrica 🤣🤣🤣🤣 postanite bolji u tome da igrice napravite glupima svojim moronima
Zašto se prepreke ubrzavaju i usporavaju?
Igra je odlična. Nisam dugo vremena igrao ovako zanimljivu igru.
Isprva je zabavno, ali nakon toga postaje dosadno i vrlo je izazovno, možete ga poboljšati dodavanjem puno više prepreka umjesto kvadrata i pravokutnika, možda poput pokretnih prepreka
Izazovna, jedinstvena zabavna igra. Daske padaju vodoravno i okomito s vrha. Cilj je kontrolirati kuglice za farbanje, okrenuti se u pravo vrijeme i smjer koji će omogućiti da daske padnu bez udaranja kuglica i prskanja bojom. Vrijeme je ključno. Najteži dio je naučiti kontrole. Postavljeni su da naprave potpuni zaokret ako pogriješite tako da ne možete to ispraviti za sljedeći pad i svaki put morate početi ispočetka, dok ne bude savršeno, ne možete dalje. Još,
Sviđa mi se. Lijepa grafika. Lijep bgm. Zanimljiva misao. Stvarne razine. Tjera na razmišljanje. Uglavnom predlažem da promijenite boju pozadine i/ili kugle. Hvala nDn.
Dobra je igra i dobar gameplay i prilično zarazna, osim što postoji način na mnogo reklama, pokušavao sam igrati tešku razinu koju mi je trebalo neko vrijeme da pobijedim, ali na kraju je bilo dodavanja videa svakih 10-15 smrti koje sam nakon što sam dobio prilično frustrirajuće
Epic Heroes War: Super Heroes ጀብዱ qvcf
Tjera da poželite baciti telefon preko sobe, ali pokazuje disciplinu kada samo nastavite. Općenito, odlična igra koju bih preporučio, ali nije laka.
volim to
Duet je pravo nadrealno iskustvo. Od glazbe, preko vremena igre, do dijaloga, Deut je... u najmanju ruku zanimljiv. (Bože, zvučim kao kritičar igre.) Igra je također vrlo zabavna i vrlo zadovoljavajuća. Igra samo pogađa taj metak gdje je poteškoća dovoljno niska da ne bude nepravedna i da se ne radi o pamćenju prepreka, ali i dovoljno visoka da bude izazov. Dodaci su također rijetki, što je nešto što danas možete vrlo malo reći o mobilnim igrama.
dobra, al teška
Super je samo treba ubaciti nesto malo teze ovo je pre lako
Stvarno dobro, ali unos je samo 😩😩😩😩
Glazba u ovoj igrici je fenomenalna i odmah me smiruje, a igra je također odlična
Igrica vatra i voda - Grainesdefantaisie
Apogee Electronics Duet iOS - Muziker
Volite ovu igru. Previše oglasa. Prečesto se ruši.
Zaista uživam u ovoj aplikaciji. Međutim, ponekad igra iskusi mucanje u brzini kadrova što stvarno može zbuniti igrača. Kad se to popravi, lakih pet zvjezdica.
Lol
Vrlo jako dobra igra. To je cool igra. ŽIVJELI
Duet Аркаде noga
Zabavno je...Sviđa mi se. Ali nakon što sam završio način rada s pričama, nijedan drugi dio se nije otvorio. Kako se otvaraju ti drugi dijelovi molim
Reklame mi jako odvlače pažnju. Vert uznemirujuće. Uzimam pauzu ili prestajem igrati kad dođe reklama. Dao bih višu ocjenu oglasa da nije bilo