Post by nestbacduopabar on Feb 16, 2022 23:00:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Zpočátku je to zábava pro začátečníky, dokud si neuvědomíte, že za výhru se vyplatí. Viděli jsme lidi, jak zde plýtvají tisíce dolarů, když o tom napíšete podpoře ve hře, souhlasí s tím a požádají vás, abyste utratili více. Také cenové sazby se v jednotlivých zemích liší, což je další nespravedlivé schéma.
Stará hra ale stejně ji miluju RPG přímo zbožňuju takže dávám 5 hvězd btw hraju to od toho z let co jsem dostal mobil teď je mi dvanáct.
Tato hra je velmi pěkná! Nikdy jsem neviděl tak velmi pěknou grafiku! Vždycky jsem viděl anime RPG hru a objevil jsem Magic Rush před 3 lety. Mimořádně pěkná grafika, hlas, zvuky, hratelnost a kresby. Velmi fér, pokud jste si vybrali slabý hrdina jednoho dne bude silný hrdina slabý/normální a slabý hrdina fatální/brutální,neřekl jsem, že je to nespravedlivé, protože bohatství se jen baví,neškodí,máš hrdinu Království a nemohou ti ublížit Nemohou za vás plýtvat svými Relo kartami, buďte moudří. Nepříjemná věc je zde pouze Roztomilé ženy/Předstírání jako ženské hráčky a většinou starší dostávají ID karty, i když nemají na šéfy těžké poškození, stačí mít velké ústy a bude povýšen na Eldera. Zůstaňte tam, kde jste patřili . Pamatujte, nenechte se zklamat malými věcmi!
Zadiracka na dlouho...
Kopirovane od lolka
Bylo to senzační, i když hodně mažu a stahuji, vždy se najdou poklady, které jsou odměněny za to, že si takový zážitek neužiju.
Hra se změnila. Zaplaťte za výhru hned teď.
Super hra. Hraju to docela často👌😀
Nazory mazete rok a ctvr 92/nopay acc a tohle bezte doprdele moje ally top a od jednicky vazne jebu a to jsem chtel zaplatit za itemy ja z Rebirth 92/Mergel60 Idioti takovej p2w booo
Jen nechapu proč tam není český jazyk na těch hrách
Je to dobrá hra, ale je to SKVĚLÁ hra pro BOHATÉ HRÁČE
Super hra😀
매직 러쉬:히어로즈(Magic Rush: Heroes) 롤플레잉 coh
Tato hra je skvělá! Miluji to! Hrdinové jsou v pohodě, grafika je dobrá, tuto hru hraji 1 rok a půl!
魔法英雄 角色扮演 epqn
Toy Tap Fever - Puzzle Blast معمایی cog
Neschopnost odhlásit se z obsahu pvp (a války království jsou masivně nevyvážené ve prospěch útočníků) je otravná a dělá ze hry fuška. Také neexistuje žádný způsob, jak smazat svůj účet, jakmile byl vytvořen.
Proč se nemohu přihlásit, a když to přijde, přihlásím se, vrátí se na nulu mé jednotky celou moji hru,,
Zaplaťte, abyste vyhráli, pokud nemáte peníze, tuto hru nehrajte.
p2w...no co ...jako snad každá online hra...já do ni nedal ani korunu a sypu to jak pán ;D je to hodně o buildu chce to sem tam trochu číst a nekopírovat ostatní playery, pže pak budete bez vipka stát a po chvilce to smažete ;D ...jinak hochu dobrej vál x)
Opravdu skvělá hra, ale vývojáři začali být chamtiví, teď je to hon na peníze, proč jsou pro žádné VIP hráče k dispozici jen 2 legendy? Hraji na 4 serverech Dnes jsem hru aktualizoval, ale stále musím hru aktualizovat pokaždé, když přepnu server, což je směšné
Není to tak špatné
Mobilni kopie lolka, neni to nejlepsi, a na zabaveni staci :-)
Kopirajrti lolka jinak docela dobry
Ducelacmoc dobra hra
DOBRÁ HRA Začínám hrát 18. ledna 2021 a teď je 27. února, mám lvl62 blízko 63 a mám super štěstí, že jsem získal všechny 3hvězdičkové hrdiny EXPT za ruby a dostal jsem 1 legendární thanos a skoro jsem dostal gerber, potřebuji 4 další kousky, je dobré zabij čas a stane se mým oblíbeným a čekám, až se systém resetuje, abych mohl shromáždit nějaké důležité věci, jako je zlato a úlomky
Dobré stahujte
Uz to hraju dva dny a mam lvl 11
Supr
Make je snazší dosáhnout vyšší úrovně na vyšších úrovních, získání 1 úrovně trvá měsíce!!
Sony Xperia e1 se nechce stáhnout
Nejlepší hra na světě
Špatná práce FM JJ CBC HMC vysoká BBC BBC KGB BC
Je to sra*ka seká se to a vypíná se to nedoporučuji!!
Magic Rush: Heroes როლური თამაშები ugql
To nemá chybu
Napodobenina lolka ale lolko mě baví tak to bude možná dobrý
toto je NEJLEPŠÍ HRA! Přísahám. pro nováčky THT, kteří si to chtějí stáhnout, to prostě udělejte. ignorujte špatné komentáře, chtějí jen zkusit zahodit tuto hru z nějakého důvodu😂
Hra je to hezká, grafika výborná, jen jsem ji začal hrát az po Heroes change, což je stejná hra ale v jiném kabátě...
Magic Rush: Heroes Vaidmenų žaid. opc
Dost dobrý
Chamtiví nehodní vývojáři. Nejhorší podpora vůbec. Neodpověděli na pozici 1 ze všech serverů, na ten, který ve hře utratil nejvíce od jejího vytvoření. Dev ani neuznávají své chyby. Hodnost 1 se vzdala kvůli diskriminaci vývojářů, oprava malé chyby trvala 6 měsíců, nikdy nesledoval komentáře hráčů, dělal jen to, co v této hře přináší peníze a ne radost. 5 let jsem hrál, utratil spoustu peněz a teď přestávám utrácet.
Ale dal jsem 2 hvězdičky za všechny jsou vip servery, pokud máme šanci hrát non vip, to bude úžasné, každý hráč bude hrát se skutečnými penězi, aby to bylo zábavnější, založte si non vip server dám 5 hvězdiček a hra je opět opravdu mimořádné tolik závislých
havong problémy s google pixel 3 xl...hra někdy nereaguje. Utratil jsem tisíce ve hře na starém samsungu... zatím jsem docela naštvaný, když mi hra na mém novém telefonu nereaguje.
Byl bych rád, kdybych to skutečně mohl hrát... Nemohu se dostat přes obrazovku načítání. Pokaždé se zastaví na 80 %.
wow tato hra je uzasna