Post by nestbacduopabar on Feb 16, 2022 23:03:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Heroes Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Farm Heroes Saga 2022 version ▞▞▞
Я від 745 рівня не можу ввійти в гру. Зробіть щось будь-ласка!
Гра була чудовою до останніх кількох сата.Він постійно зависає, і тепер я не можу завантажити рівень або гра взагалі зависає.
Нормас
Після того, як ви витратили сто доларів на золоті злитки і досягли рівня 975, ваша програма була налаштована на неможливості отримати три зірки. Чотири рази він замерзає. Я отримав чудовий рекорд перших спроб. Дуже бентежить. Після того, як я закінчу зі своїми золотими злитками, я видалю гру.
Погане обслуговування клієнтів... Шкода, що я маю поставити цій грі одну зірку, тому що вона могла б бути кращою. Це гідна гра... поки у вас не виникне проблема. Я двічі звертався до служби підтримки клієнтів, щоб вирішити проблеми, але замість того, щоб отримати допомогу, вони надсилають вас на форум спільноти... Запевняю вас, інші гравці не можуть вирішити мою проблему. Гра вийшла з ладу. Мені довелося його перезавантажити. Я увійшов за допомогою своєї електронної пошти, і коли я спробував грати, я зрозумів, що втратив усі бустери, які я зібрав. Не справедливо.
Farm Heroes Saga Įprastos temos qjc
Farm Heroes Saga கேஷுவல் zse
Я не знаю, що сталося, але я більше не можу отримувати нагороди чи підвищення. Мені надано всі області внизу екрана, і для того, щоб грати, я повинен купити! Це мене не радує!!!
Square Bird Vabaajamängud glw
Farm Heroes Saga Vabaajamängud etkc
Нічого поганого в інтерфейсі. Мабуть, національний смішний збій. Особливо, коли це єдина форма розваги, яку отримує людина. Не можна боротися з вогнем з вогнем. Охолодіть його.
Виходить під час гри.... а так гра класна.... залежала на 630 рівнях і далі ніяк.............
Це весела гра, але часом може бути складною і застрягти на рівні на кілька днів, але в цілому це добре!
Через всі проблеми, які спричиняє вам гра після того, як ви так наполегливо працювали, щоб досягти рівнів, тепер я рекомендую всім грати в CUPCAKE MANIA. Проблема з Farm Heroes... Я на 793 рівні. Він постійно вилітає, коли я намагаюся грати. зараз видалить і забуде гру. У мене було занадто багато проблем. коли я намагаюся видалити, я втрачаю всі свої винагороди. 😠
Було б набагато приємніше, якби НЕ було стільки «фільмів», які переривають гру! Мені не подобаються постійні "анімаційні" послідовності... Можливо, це нормально, якщо тобі 5 років, АЛЕ... НЕ для мене!
Супер клас
Це дуже розслаблююча гра. Я граю в цю гру весь час і мені це подобається! Я б рекомендував завантажити цю гру, якщо вам потрібно трохи розслабитися і піти.
Вони продовжують просити мене оцінити їх, тому я просто ставлю їм одну зірку 🌟 .... Зараз я змінюю свій рейтинг, оскільки у мене виникли проблеми з тим, що на моєму обліковому записі надходять покупки, які я навіть не купив, а вони виграли не повертайте мої гроші, і тепер це вдарило по моєму рахунку мобільного телефону, оскільки я зняв картку з телефону... і я, ймовірно, також не поверну їх... продовження....
Я не можу дивитися рекламу бонусів чи додаткових рухів. Дуже засмучує те, що він робить це під час події. Чому це тільки я? Ніхто з моїх друзів, які грають, не має проблем. Це була моя улюблена гра.
Більше місяця спостерігається збій у бонусі за вирощування рослин. Коли ви натискаєте «доглядати зараз», це повідомляє вам «ви не встигли», але потім показує ваші накопичені бали для догляду за рослиною. Потім він виходить, не дозволяючи вам доглядати за ним. Я знижу свій рейтинг до 3 зірок.
Farm Heroes Saga કેઝ્યુઅલ oev
Цікаво, не напряжно.
Деякі з ваших рекламних оголошень затемнюють мій екран, через що я не можу завершити гру та закрити її, щоб почати все спочатку. Це все ще робиться.
Нормальна
Потрібен багато часу, щоб почати грати. Забагато спливаючих екранів. Я можу грати стільки разів, коли програю. Як тільки я більше не можу грати, я іду грати в ігри конкурентів, тож ви втрачаєте клієнтів через інші ігри.
файна забавка
У мене не відкривається гра вже 3 день і є невперві. Прошлый раз вона відкрила через місяць. Гра в обновляла і вона гра і ось вдруг о її відкривається. Зробіть що-то, пожалуйста. спасибі
Бонусні ігри — це жарт, створені таким чином, щоб у вас не було можливості виграти, вони зробили їх настільки складними, що грати в них уже не цікаво. Раніше мені подобалося грати в цю гру, але перемога стає обмеженою.
Не весела гра в рядок 3. Як цукерки розчавити, але гірше. Механіка справді не приносить задоволення. Рівень складності надто швидко зростає.
Весело і звикає! Єдина причина, чому я не поставив йому 5 зірок, полягає в тому, що єдиний спосіб витратити зароблене золото – це придбати повну скарбничку, витративши гроші. І після кожної дошки повідомляє, що ваш банк заповнений... він старіє.
Дуже розслаблююча гра. Часто, коли я дивлюся шоу. на телебаченні мені все ще потрібно чимось зайняти трохи свідомості, щоб я заспокоївся. Це може здатися божевільним, але ця гра робить це для мене.
Дуже класна гра
Але чудова гра, мої події постійно говорять «незабаром нові події». Коли я видаляю програму та завантажую її знову, я бачу нові події, а потім через день події зникає і повертається до "нові події незабаром". Будь ласка, виправте...
Мені подобається ця гра, але зараз з нею щось не так, вона завантажиться, а потім не дасть вам грати, ніби вона зависла, будь ласка, виправте це, дякую
Мені подобається грати в гру, але багато рівнів є досить важкими, і у вас є лише п’ять життів, тому ви іноді застряєте на рівні, а тепер це не дає мені виростити урожай. він каже мені доглядати за своїм урожаєм, але потім каже мені, що час минув і це робив деякий час
керовано AD! Геймплей маніпулює своїми користувачами. На початку я отримував задоволення. Тепер розробники стали жадібними і маніпулюють користувачами за допомогою реклами та запобігання проходженню рівнів, поки виробники не отримають свої гроші. Гра змінилася з самого початку, в гіршу сторону. Неприємно знати, що вами користуються.
Це захоплююча гра. Мені це подобається😄 Ця гра — мій улюблений час, я просто гублюся в ній💞 Чудово!! Я просто не можу насититися.💋😁😋🤣
весело, поки він не почав обманювати😡Коли він знову почне обманювати, я його знову видалю. Це нормально на деякий час, потім він обманює. Забавно, що накрутка починається, коли гравець досягає більш високих рівнів. Я не збираюся платити за золоті злитки, які я «Виграв». Багато часу витрачається на рекламу та іншу нісенітницю. Я витрачаю більше часу на перегляд дурної реклами, ніж на гру...бу! Забагато реклами. Дуже скупий на прискорювачі. Гра виходить і грає сама по собі. Зовсім не весело.
Забагато екранів між рівнем гри. Я думаю, що мені потрібно клацнути 4 рази, перш ніж я навіть перейду до опції «грати наступний рівень». Будь ласка, об’єднайте інформацію про нагороду або дайте можливість негайно скористатися. Це майже так само дратує, як реклама.
Почав пару років тому, і це було чудово. Я видалив програму, щоб оновити свій телефон зараз, 9 місяців потому, я знову ввійшов у систему, щоб виявити, що розробники вирішили наповнити гру такою кількістю спливаючих міні-ігор (спосіб викрасти гроші з вашого гаманця). Наче вони найняли Пасхального кролика, щоб він блював всю гру... Ганьба вам, торговці грошима. Я видалить усі ігри, створені цією компанією....