Post by nestbacduopabar on Feb 16, 2022 23:09:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira više novčića ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
Sada je moj internet užasan da ne spominjem sve greške i ne postoji mogućnost isključivanja automatskog preuzimanja
nako
Najbolja igra na svijetu
sitemap-article-0.xml - IGN Adria
Ta igra je najbolja
PUBG MOBILE: Aftermath Akčné jhy
Zabavna igra. Ali prije godinu dana prijavio sam bug koji još nije ispravljen.
Ovo je bio moj pokret za svakodnevno igranje igrice zadnjih koliko mjeseci, a ova nova ažuriranja otežavaju igranje igre, barem čine da telefoni mogu preuzeti ažuriranja za igranje igre. I dobio sam prijedlog, možete li dodati snajpersku pušku dragonov .308 koja će učiniti igru zabavnijom
Ako volite propuste, instalirajte ovu igru.
Gđa
Molimo vas da napravite i za manje mobitele jer cete privuci puno vise pozornosti
MouseBot कार्रवाई sni
Lijepa igra 🤤
Popravite bagove onda se može igrica nazvati da je dobra
PUBG MOBILE: Aftermath Екшн qmef
Ne mogu ga igrati na samsung J2 jezgri
PUBG MOBILE: Aftermath. 8.7. ibis Paint X. 9.0. Pokémon UNITE ... iPhone APP · Desktop Version. Choose Language - English. Facebook Twitter YouTube.
PUBG MOBILE: Aftermath ஆக்ஷன் cvq
Kopia je fortnite-a ali ok (coppy fortnite ali ok
PUBG Mobile sezona 18: lansiranje Royale Pass | AndroidHelp
Imam 3gb rama 32gb memorije i igrica stopa opet
Igrica ne šteka, zvuk je predobar, način da imaš tim bez da ga biraš ali je teško dobiti uc-ieve i to je čista petica.
Kompatibilne su sa Windows, Android i iOS uređajima. ... Racing Simulator Cockpit Mobile Spawn stalak za volan i pedale + Logitech Volan Driving Force G29
Treba te napraviti igricu bez baga
dobra je samo mi malo steka
Super je
Oduvijek sam volio ovu igru. Ipak, još uvijek na ogradi s novim ažuriranjem. Trenutno ne mogu igrati jer je sve zeleno poput noćnog vida
Kad sam ažurirao, bio je vrlo bugljiv i imao sam ping preko 900 kao u zombi modu, ali je bio pogrešan
Ukrali ste mi 100 uc što sam uzeo na bonus celencu sram vas bilo
Z6767
Hej, ovo je dobra igra, ali svaki put kad se prijavim, izbacuje me svakih nekoliko dana. Ne znam o čemu se radi, dečki sigurno riješite ovaj problem, mogao bih dati više zvjezdica ako se popravi u sljedećem ažuriranju , ok hvala 👍
10 vrhunskih Android igara sa spektakularnom grafikom
PUBG MOBILE: Aftermath Action xni
Stvarno dobra igra najbolja samo me nervira kad igram dođu mu neki hakeri i ubiju me pubg pliz ro popravite pliz ali 5 zvjezdica🤟™️💪
De mi vratite moj stari akount plz sad nemogu da igram sa svojim drugovima plzzz
Super igrica
Predomislio sam se, igrao PUBG konzolu i bilo je super, a novo stanje nije bilo dostupno na mom uređaju. Stoga sam se odlučio vratiti, nema više hakera, nema toliko propusta, i radi lakše. Zato kažem da je igra postala bolja.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE APK - Android Apps ...
Zauzima puno prostora, ne opterećuje se uvijek, dobra igra, ali je s vremena na vrijeme vrlo spora. UREDI Kvaliteta igre doista ovisi o vašem uređaju i kvaliteti wifi-ja. Loš wifi uvelike će utjecati na vaše iskustvo i ako ga vaš telefon ili drugi uređaj može pokrenuti onda imate veći problem. Igra ipak treba više raznolikosti. Postaje dosadno ponavljati istu pjesmu i plesati iznova i iznova.
Ljudi hakiranje puno nikad neće biti zabavno, ali ja se ipak puno igram
Igrica je super samo niste trebali staviti da se skinovi vako rijetko dobijaju
Nekompatibilan nivo!!!!! Izbrišite ovu opciju... tako glupo. Ne mogu se igrati sa svojim prijateljem
Ok Ok vi ocekijete da neko ovo igra? Kao prvo upravo sada sam downladao igru i cim udjem trazi mi da na gogle play da update ali nemogu update ??😒😒
jebe sqad
Ova igrica je stvarno glupa neznam sta je problee m jako je grozna
🤔
igra je super samo što puno zauzima
Iskreno preporučam ovu igru, ali razlog zašto dajem 3 zvjezdice je taj što mi se ne sviđa način na koji ne možete sami ubrizgati paket zdravlja dok ste nokautirani od strane neprijatelja.. Barem imam zdravstvene pakete koje bih trebao sam sebi ubrizgati to čini igru dosadnom i nadam se da se to može popraviti
Dosljedna sreća svaki put kad sam na, posebno cijenim Vs. AI dio igre, najlakše je učiniti i dok ste na poslu za brzu igru, na Vs. AI načini, postoji li ikakva razmišljanja o postojanju solo igrača vs. AI način rada ( igrač naspram ostalih 99 AI (( 1 vs. 99 ))
Ekstra...