Post by nestbacduopabar on Feb 16, 2022 23:16:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Mäng ei laadi kunagi alla. Üks kord, kui see töötas, jäi see maha ja viskas mind minema. Mõttetu mäng.
Mäng on takistanud mul kesktasemel reklaame mängida ja iga taseme vahel. Ma saan aru, et peate raha teenima, kuid pealesunnitud reklaamide hulk on täiesti vastuvõetamatu. Võiks olla hea mäng, kuid ma maksan pigem 0,99 senti mängimise eest, kui et mind paljudest reklaamidest pommitatakse. Ma tean, et te ei muuda seda, nii et palun ärge viitsige vastata. Sa oled mind täna juba korra alt vedanud ja mulle ei meeldiks valetada.
Just alustasin. See on täpselt nagu reklaamid, mis on head. Tundub lõbus
Super Stylist Fashion Makeover Szerepjátékok ogd
see mäng on tegelikult väga lõbus. Ma saan aru, et on vaja mõningaid reklaame, millega ma tavaliselt hästi olen...aga need reklaamid on naeruväärsed pärast seda, kui iga lõpetatud jaotis on reklaam. tehke vähemalt võimalus maksta nagu 5 dollarit pärisraha, et enamik neist välja lülitada ja lubada reklaamid ainult siis, kui soovite pärast missiooni täitmist boonust või lisarüüst
Kohustuslikud reklaamid, pluss valikuliste reklaamide vaatamisel boonuse saamiseks võite kogu reklaami läbi vaadata ja boonust mitte saada. Lõbus ja sujuv mäng on sellega täielikult rikutud.
See rakendus oleks nii lõbus, kuid lisad on kohutavad. Iga teine kord, kui võidad, lisatakse. Võida ja siis lisa. Ära võida ja siis lisa. See kestab nii igavesti. Kahjuks pean ma teid installima. See ei anna teile isegi võimalust maksta selle eest, et reklaame ei kuvataks... Arvan, et teil oleks see võimalus, sest teile oleks kasulik, kui inimesed rakendust ei desinstalli.
Hullud reklaamid. See on päris lõbus mäng. Ma isegi kaaluksin reklaamide puudumise eest maksmist, kuid selleks pole võimalust. Põhimõtteliselt pole üldse menüüd. 10 sekundit esitusaega kuni 30 sekundit reklaami
Nad tõesti panevad 30+ sekundilisi reklaame iga 6 mängusekundi vahele... tundub lõbus... aga ma ei saa seda uurida, sest reklaamid kiusavad mind.
Mulle meeldib mäng, kuid põhjus, miks ma panin neli tärni, on see, et taseme läbimisel kuvatakse reklaame
Ma armastan mängu. See on lõbus, kiire ja raske; suurepärane aja tapja. Reklaamide arv on aga lausa HULL. Pärast iga taset (mis tasemed võtavad 30 sekundit, bossil võib-olla minut) on reklaam. Hea meelega annaksin sellele kõrgema hinnangu ja annaksin, kui reklaame kärbitakse; võib-olla igal etapil, mitte igal tasandil.
Liiga palju reklaame Kõik, mida teete, on reklaam, mille läbite taseme seal on reklaam, mille peate reklaami kolm korda vahele jätma, et sellest viie minutiga mängust mööda saada Ma lugesin kokku peaaegu 30 reklaami
Üldiselt suurepärane mäng, ma tean, et saame wifi reklaamideta välja lülitada, kuid see on paljude reklaamide jaoks lihtsalt tüütu
Ainsad miinused on liiga palju reklaame ja te ei saa edenemist jälgida. Peale selle on see suurepärane viis aega surnuks lüüa.
See on lõbus, see pole tõrgeteta ja see on võrguühenduseta, nii et saate seda mängida ilma reklaamideta, kuid lihtsalt Internetiga suhelda, nad väärivad raha
Mäng oli omamoodi lõbus, kuid see, mille üle kõik kurdavad, on tõsi. VIIS vähesele mängule ja VIIS paljudele lisadele on vaja leida palju parem tasakaal, missiooni alustamiseks peate vaatama lisamist, siis palutakse teil vaadata lisamist paremaks muutmiseks. varustusega, siis teete taseme umbes 1 minutiga ja peate nägema lisamist, mis viib teid põrandale, kus võidate selle minutiga või vähemaga, kui arvasite, et see on lisatud. Ja kui jõuate tasemele, kus saate paremat varustust tagasi tuua, lisab
Mäng tundub lõbus, kuid pidevad reklaamid on kogemuse rikkunud. Mittevahelejäetav reklaam pärast iga taset, pärast iga loote avamist kulutatakse rohkem aega reklaamide vaatamiseks kui mängimiseks.
Stealth Master: Assassin Ninja অ্যাকশন fqpp
Muidugi leian ma mängu, mis on fantastiline... välja arvatud see, et see jookseb rohkem kokku kui töötab... ja reklaamid on lihtsalt liialdatud... kulutad reklaamidele sama palju aega kui igal tasemel mängides... mis on ilus lõbus, nii et saaksin hõlpsalt hinnata 3 või isegi nelja tärni, kuid krahhid tuleb parandada ... praegu pean selle esitamatuks pidama ja desinstallima 😔
Stealth Master: Assassin Ninja Actie mepj
Ma maksaksin reklaamide eemaldamise eest, sest see mäng on ülilõbus, kuid ilma selle võimaluseta on see mäng labidaprügi.
Mulle meeldib mäng, kuid sellel on kaks probleemi. 1. Mäng jookseb kokku 90% juhtudest, kui proovin seda käivitada. Selle laadimiseks ilma kokkujooksmiseta kulub vähemalt 5 katset. 2. Nii palju reklaame ja pole võimalust loobuda. Ma maksaksin sõna otseses mõttes kuni 5 dollarit selle mängu reklaamide lõpliku eemaldamise eest, kuid selleks pole võimalust. Reklaamide sageduse tõttu olen mängus reklaamide vaatamisele kindlasti rohkem aega kulutanud kui seda mängides.
Lõbus mäng ja mitte palju reklaame, kuid ma just alustasin mängu ja juba see küsib arvustust
See on peaaegu suurepärane mäng! Tasemed on pisut monotoonsed ja reklaame on palju, kuid sellest hoolimata ei saa ma selle mängu mängimist lõpetada, kui mul on vaja lõõgastuda. Juhtnupud on suurepärased! Ükskõik kuhu sõrme asetate, muutub juhtkangiks. Väga intuitiivne ja ma pole seda varem näinud.. See on lihtsalt lõbus..
Sõltlane! Hea graafika, väljakutseid pakkuv tase hoiab mind igavuse eest. Märkasin pärast paaripäevast mängimist, et paigutused korduvad, aga ma ei pahanda. Ainuke asi, mis mulle ei meeldi, on reklaam pärast IGA ÜKSIT TASEME, kuid reklaamid näivad tänapäeval olevat vältimatud, nii et mis iganes. Samuti soovin, et žetoonide kogumine oleks veidi lihtsam, kuid arvan, et see hoiab teid mängimas. Tasub alla laadida.
Lõbus mäng, kuid liiga palju reklaame. Suurim probleem on see, et teatud preemiate saamiseks peate reklaame vaatama, millega ma nõustun, kuid sageli on reklaame, mis on vaid ekraanipilt ja mis ei lõpe nii, et te ei saa preemiaid saada. See on väga masendav ja paneb mind mängu mängimise lõpetama, hoolimata sellest, kui lõbus see on. PALUN TEGE MIDAGI!!!
See mäng on hea! Kuid palun lisage heli, see mäng oleks heliga palju parem
Üldiselt on selle mängu kontseptsioon väga hea. Kuid tasemete vahel ei ole piisavalt erinevusi ja võimsusi peaks olema rohkem, näiteks selline, mis võimaldab valida kõigi oma võimsuste, mitte ainult kolme jne hulgast. See mäng kipub kasutama palju akut, seega on hea seda mängu mängida ainult siis, kui laadija on saadaval.
Mäng on tõesti lõbus, kuid kogu see jutt reklaamidega pärast igat taset oli minu jaoks allakäik.
See on lõbus mäng. Aga see vajab parandamist. See ei lae. See jookseb pidevalt kokku. See oleks 5 tärni, kuid sellel on liiga palju tehnilisi probleeme.
Ma tahan sellele mängule anda viis tärni, tõesti. See on lihtne, kuid väga lõbus! Ma oleksin nõus selle eest paar dollarit maksma... Kuid pidevad reklaamid muudavad selle mängu peaaegu mängimatuks. Soovin, et saaksin mängu lihtsalt osta ja mitte nendega tegeleda. Võib-olla on see mäng ühel päeval teie aega väärt, kuid praegu on see lihtsalt AD simulaator.
Stealth Master: Assassin Ninja Veiksmas jxnv
Mäng oli okei, kuid reklaamid muutsid selle mängimatuks. Arendajad peaksid leidma viisi reklaamide ja mängu tasakaalustamiseks.Nad peavad eemaldama sundreklaamid ja tegema selle nii, et mängija tahaks reklaame ise vaadata.
See on tõesti hea mäng, mulle meeldib selle idee, kuid mulle ei meeldi, et pärast iga missiooni lõpetamist on lisa. Saate seda vähemalt 1 iga 4 lähetuse järel vähendada.
Stealth Master: Assassin Ninja Aksiyon mcus
See on hea mäng, mis ei valeta, kuid nagu kõigil mängudel, on ka neil oma probleemid. Kui mind pärast kuulutust mängust välja visatakse, käivitab see lepingu uuesti olenemata edenemisest (isegi lõpetamisest) ega lase mul pärast taaskäivitamist ravida ega uusi relvi hankida ning kui ma võidan, pean mõnikord selle uuesti tegema, sest ma suren nendest punastest relvadest (või mis iganes need on).
See on omapärane mäng, kuid selle saated muudavad teid asjadeks, mida me ei saa mängus muuta
Mulle tegelikult see mäng meeldib, aga sellega on mitmeid probleeme...1) Liiga palju reklaame. 2) Tundub, et see jätab vahele ja jääb maha, mille tulemuseks on lõpuks mäng külmutamine ja mu väljaviskamine. Ja 3) snaiprimissioonid on naeruväärsed. Alati kui häiresignaal kõlab, isegi kui ma peitun, lastakse mind maha ja tapetakse, sest te ei saa pärast vaenlaste hoiatamist kellegi eest varjuda. See tähendab, et mulle meeldib teie mäng IKKAGI. .. Ummm.. Kas saate lisada Loki tegelase?? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥺
Ma olen sattunud vaid 4 3-sse, kuna laadisin selle just alla, kuid see mäng on päris lõbus, aga kas te saaksite lihtsalt VIP-i teha, sest mulle ei meeldi VIP, see palub teil raisata raha, et lihtsalt reklaame kustutada, kuid siis on mõned endiselt reklaamid nii et pole VIP, sest see hirmutab mind